IT-hjælpemidler

IT - en hjælp til dig.

I alle fag har IT-hjælpemidler en stor plads. Det er meget vigtig for os, at alle vores elever bliver fortrolige med og dygtige til at bruge relevante IT-hjælpemidler, så disse kan hjælpe den enkelte i dagligdagen.

På KE forventer vi at eleverne bruger hjælpemidlerne i dagligdagen. Alle elever må desuden bruge disse ved evt. afgangsprøver i alle fag.

På skolen bruger eleverne egne eller skolens bærbare computere, og nogle elever supplerer ligeledes med iPads.

Vi forventer, at alle elever installerer relevante programmer og apps på deres computere og iPads. Skolen indkøber og ejer licenser til disse programmer og apps, og hjælper naturligvis eleverne med at få disse intalleret og vedligeholdt.

I alle klasseværelser findes der interaktive tavler, projektorer og Apple-tv, så deling og fremvisning er en nem sag for alle.