Tilmeld dig her

Tilmelding - sådan gør du.

På denne side kan du tilmelde dig som elev på Kragelund Efterskole.

Optagelsesprocedure

For at blive optaget på Kragelund Efterskole skal man udfylde webtilmelding for det ønskede skoleår.

Ansøgeren skal have fuldført de første 7 skoleår eller skal være fyldt 14 år og må ikke være fyldt 18 år inden skolestart.

Derudover skal der foreligge en ordblindetest og en skoleudtalelse. Skoleudtalelsen skal indeholde oplysninger om både det sociale, personlige og faglige.

De tre ovennævnte (ansøgning, ordblindetest og skoleudtalelse) er et minimumskrav. Har I en rapport fra PPR, må den meget gerne medsendes.

Det er mor/far/værge der indhenter ovennævnte papirer. 

Herefter gennemgås det samlede materiale af skolen. Når skolen vurderer, at eleven hører til vores målgruppe, vil I blive indkaldt til en samtale i efteråret før skolestart.

Først efter samtalen – fremsendes skolekontrakten og der anmodes om betaling af indmeldelsesgebyr. Først når det ene eksemplar af skolekontrakten er modtaget retur i underskrevet stand og indmeldelsesgebyret er modtaget på skolen, er ansøgeren/eleven endelig optaget på det ønskede kursus.

Vigtigt!  En elev kan på forhånd ikke optages to skoleår. Et evt. andet skoleår aftales mellem elev, forældre og skole i løbet af det første skoleår.
 
Tilmeldingsformularer:

Du skal tilmelde dig digitalt ved at benytte et af nedenstående links. Når du har tilmeldt dig, vil du snarest høre fra skolen om det videre forløb.

Skoleåret 2019/20

Skoleåret 2020/21

Skoleåret 2021/22

Skoleåret 2022/23

 

Der åbnes for tilmelding til skoleåret 2023/24 fredag d. 25. september 2020